Sursa zilnica de feminitate

Culori pentru manichiura in 2016


Deja vremea se incalzeste considerabil si pentru ca nu mai este nevoie de geci groase, pulovere, manusi si alte ccesorii de iarna, toate fetele au inceput sa prezinte tinute din ce in ce mai indraznete si colorate insotite de diverse modele de make-up dar si de manichiura.
Pentru a fi cat mai informate in privinta trendurilor in manichiura din acest an si a avea maini frumoase si apreciate de toata lumea, ne-am informat pentru dumneavoastra si am strans cateva idei de manichiura:

Negrul clasic nu se va demoda niciodata, aceasta este o certitudine. Oricand doriti o manichiura cu oja neagra, indiferent de lungimea unghiilor, va puteti bucura de ea deoarece ramane in trend si in 2016 alaturi de unghiile patrate.

Formele geometrice sunt cautate nu numai la haine sau incaltaminte ci si in manichiura. Puteti alege o singura forma geometrica pentru toate unghiile, cate una pentru fiecare deget sau de ce nu, puteti suprapune mai multe forme, in culori puternice pentru a obtine unghii multicolore, ideale pentru sezonul cald.
Cum 3D-ul deja este peste tot, nu putea lipsi din manichiura. Este un model pe care nu il puteti realiza singure ci la un salon deoarece aveti nevoie de anumite ustensile si produse, dar rezultatul va fi spectaculos si bineinteles in pas cu moda acestui an.

Fara a uita de culorile clasice precum rosu, roz, bej, acestea se pot aduce in pas cu moda prin simpla aplicare deasupra ojei a sclipiciului sau a unui ornament. Bineinteles, nu pe intreaga suprafata a unghiei ci doar intr-un colt, pentru efect.
Naturaletea este si ea, intodeauna bine-venita asa ca, daca nu sunteti iubitoare ale unghiilor colorate, le puteti da pur si simplu cu lac transparent, avand mare grija ca manichiura sa fie una ingrijita, de preferat cu unghiile lungi sau medii pentru ca man sa nu va semenea cu cea a unui scolar.

Pe langa manichiurile la moda nu uitati ca mereu se poarta ingrijirea. Nu uitati in niciun context sa va ingrijiti mainile, unghiile, cuticulele asigurandu-va in felul acesta maini delicate si frumoase ce completeaza manichiura aleasa.