Sursa zilnica de feminitate

Airbrush, tehnica revolutionara in make-up-ul profesionist

Make-up artistii de top realizeaza machiajul pe vedete printr-o tehnica revolutionara, care ofera tenului un aspect natural, datorita faptului ca prin aceasta tehnica nu vor mai exista urme evidente pe fata doamnelor, precum urmele lasate de buretele clasic pentru acoperirea fetei cu fond de ten. Airbush, sau machiajul cu aerograf, care a schimbat tehnica de machiere a doamnelor este prezenta si in Romania in saloanele de top, astfel ca, daca doresti sa experimentezi un nou tip de realizare a machiajului, tehnica airbush va asigura noutatea.

Noutatea reprezentata de aceasta noua tehnica de make-up este faptul ca machiajul se aplica printr-un aerograf care pulverizeaza machiajul pe fata doamnei machiate, astfel, ridurile sau orice alte imperfectiuni ale tenului nu vor mai fi evidente precum sunt atunci cand machiajul se aplica cu un burete sau pensula.




Un alt marele avantaj ale acestei noi tehnici de make-up profesionist este faptul ca doamnele machiate cu ajutorul unui aerograf nu simt absolut deloc ca ar avea machiaj, naturaletea oferita de tehnica airbrush fac ca doamnele sa arate ca si cum nu ar fi machiate intr-un mod excesiv, precum se poate observa de cele mai multe ori la machiajul clasic. Machiajul cu aerograf este ideal pentru evenimente speciale, deoarece acopera uniform locul unde machiajul este pulverizat.
Astfel ca, daca ai o rochie cu decolteu, tehnica airbrush este mai mult decat recomandata. Un alt avantaj, pe langa cel al acoperirii uniforme a suprafetei fetei, este faptul ca machiajul realizat prin airbrush este rezistent la apa, fata de machiajul clasic, care se poate strica si numai de la o picatura de ploaie. Rezistenta machiajului cu aerograful este garantata pentru 18 ore. Iar daca este realizat de un profesionist adevarat si daca nu este supus umezelii, machiajul cu airbrush poate rezista si mai mult.


Machiajul cu aerograful este pentru absolut toate tipurile de ten, sensibil sau nu, inchis la culoare sau intr-o nuanta mai deschisa si pentru doamnele de orice varsta. Datorita modului de aplicare, culoarea tenului sau varsta nu mai sunt impedimente in alegerea machiajului ideal. Ca sa va incredetei in acest tip de machiaj, toate vedetele internationale, artistele inainte sa urce pe scena in fata a mii de pectatori sau actorii din cele mai mari filme de la Hollywood apeleaza la realizarea make-up-ului prin tehnica airbrush tocmai pentru ca le ofera un aspect natural, care va da foarte bine in fata camerelor. Fanii fiind foarte multumiti si de aspectul artistilor preferati, nu numai de prestatia lor artistica. De aceea, recomandam cu incredere tehnica de make-up profesionist cu airbrush.