Sursa zilnica de feminitate

Despre feminitate

Farmec, stil, senzualitate. Unicitate sau cosmopolitism. Suntem femei si suntem caracterizate de tot felul de cuvinte pompoase si extravagante, exagerate sau usor alterate dar, unul este acela care ne defineste si ne apropie atat de mult de mister – feminitatea. A fi feminina poate insemna atat de multe lucruri diferite. Poate fi modul in care iti bei dimineata cafeaua si ii savurezi aroma proaspata si tare, poate fi felul in care iti porti prins parul si iti arunci cu lejeritate un sal pe umar sau maniera in care dansezi la o petrecere. Probabil ca sunt impicate genele si trasaturile mostenite de la un lung sir de femei puternice. Sau faptul ca o urmareai intotdeauna pe mama ta atat de atenta, tu copil fiind, cum isi contura buzele pline cu acel ruj rosu mat si isi strangea parul intr-un coc simplu si elegant. Nu stiu daca feminitatea se mosteneste, se transmite de la o femeie la alta sau pur si simplu incepe sa existe in tine.


Este ceva misterios ce se dezvolta in interiorul tau si reuseste sa ii acapareze pe cei din jurul tau, prin tine. Te simti feminina si deja stii ca poti sa ii atragi pe cei din jur ca un magnet. Sa captezi privirea si atentia tuturor, sa fii dorita, apreciata sau chiar invidiata. Ni se ofera un dar minunat pe care toate ar trebui sa stim sa il pretuim cum se cuvine intreaga viata. Nu trebuie sa platim pentru a fi feminine, chiar daca multe dintre noi confunda feminitatea cu marca unui brand celebru sau a unei bijuterii de lux. Nu trebuie sa ne chinuim sa cautam feminitatea acolo unde nu exista sau sa incercam sa ii pacalim pe cei din jur ca dispunem de ea.

Ea exista pur si simplu in tine, nu trebuie decat sa o descoperi. Sa o lasi sa iasa la suprafata si sa te invaluie in aura ei de mister. Sunt atat de putine lucruri frumoase care au mai ramas intacte in noi. Sunt de nepretuit acele clipe in care te plimbi cu zambetul pe buze fiind alaturi de copilul tau sau te bucuri de un buchet de flori pe care l-ai primit din partea persoanei iubite. Asadar, poti fi feminina schitand un simplu zambet si rostind un sincer “multumesc”. Este simplu. Trebuie doar sa cauti in interiorul tau, sa te regasesti si sa o lasi pe femeia din tine sa isi exprime liber dorintele si sentimentele.