Sursa zilnica de feminitate

Bluze colorate pentru primavara

Primavara este anotimpul in care natura se trezeste din amortirea iernii, iarba este din nou verde, iar florile renasc in culori vii, iar acelasi lucru trebuie sa se intample si cu garderoba ta! Desi temperaturile nu ne permit lejeritate deplina in alegerea tinutei, aceasta poate fi una deosebita daca optezi pentru bluze colorate.

Pentru o plimbare in parc sau atunci cand mergi la cumparaturi, poti opta pentru o bluza cu imprimeu floral de dimensiuni mari, pe care sa o asortezi cu jeansii tai preferati si cu sneakersi. Accesorizeaz-o cat mai jucaus si indrazneste sa iti prinzi o floare in par!


Pentru birou sau orice moment in care vrei sa fii eleganta si feminina, poti opta pentru o bluza Pretty Bohemian Emroidery, cu guler elegant, cu broderie fina. Aceasta bluza poate fi accesorizata cu ajutorul unei perechi de cercei colorati sau bratari de diferite dimensiuni.

Ce poate intampina primavara mai bine decat imprimeurile cu flori si fluturi? Poarta bluza Pretty Butterfly accesorizata delicat atunci cand mergi la birou sau adauga-i un strop de extravaganta pentru serile de distractie in oras!

Daca ai o personalitate jucausa si vesela, poti opta pentru bluze colorate cu imprimeuri simpatice, cu desene sau personaje din filmele de animatie. Acestea iti vor aduce o stare de bine in orice zi si o vor transmite si celor din jurul tau.

Serile cu fetele in oras pot fi pline de culoare si stralucire, daca optezi pentru bluze colorate cu aplicatii, cu sclipici, paiete sau tinte. Acestea pot fi accesorizate cu ajutorul unor bijuterii extravagante la care poti asorta un machiaj indraznet de seara.

Bluzele colorate pot fi asortate cu fuste sau pantaloni realizati din material monocrom, jeans sau chiar piele naturala sau sintetica. Daca bustul tau nu este unul generos, poti opta pentru bluze colorate cu imprimeuri florale maxi, astfel incat acestea sa ofere iluzia unui aspect bogat al trunchiului.

Atunci cand vrei sa iti exprimi bucuria si libertatea cu ajutorul culorilor, opteaza cu incredere pentru o bluza colorata, pentru ca in acest fel vei capta, cu siguranta, atentia celor din jur.


Primavara aceasta se poarta culorile Serenity si Rose Quartz, asadar poti lua in considerare aceste nuante atunci cand alegi sa porti bluze colorate.