Sursa zilnica de feminitate

Asortati-va oja la bronz!

Nu mai exista nici urma de indoiala ca a venit vara si implicit timpul pentru excursii la mare, bai indelungate si multa plaja. In urma fiecarui sejur la mare, veti fi din ce in ce mai multumite de culoare pe care pielea o capata, bronzul ciocolatiu, mult asteptat.

Si pentru ca tot ati reusit in sfarsit sa va bronzati asa cum asta iarna doar indrazneati sa visati, este momentul sa asortati bronzului, o manichiura si pedichiura pe masura!

Culorile la moda ale acestei veri sunt cele puternice, vesele, care realizeaza un contrast puternic intre pielea ciocolatie si unghii insa nici manichiurile in culori clasice de rosu sau negru nu sunt de ocolit cu conditia de a aplica deasupra un  model colorat  sau discret stralucitor.


Astfel va puteti picta unghiile cu verde, albastru, roz, galben, mov, fie toate de o sigura culoare fie alternand cateva sau chiar toate culorile intr-o maniera placuta. Atunci cand toate unghiile au o singura culoare cu sau fara model aceasta poate fi una neon, ceva mai stridenta deoarece alaturi de bronzul corpului, se va vedea frumos atat ziua cat si seara. Daca in schimb doriti o manichiura multicolora, ojele sau gelurile uv alese pentru asa ceva ar trebui sa aiba culori ceva mai pale astfel incat sa nu sara in ochi o multitudine de culori stridente, amestecate, obositoare.


Nu renuntai la culori deoarece sunt in trend si alaturi de o tinuta de vara si un bronz uniform si frumos creeaza un look deosebit, proaspat, tineresc.

In cazul in care, asa cum spuneam mai sus, sunteti totusi o femeie ceva mai conservatoare, pentru care vara nu se traduce in multe culori purtate si mai ales aplicate pe unghii, puteti alege manichiurile in culori clasice pe care sa le imbunatatiti si modernizati cu ajutorul unor mici modele aplicate pe una sau mai multe dintre unghii. Modelele se pot realiza cu auriu, argintiu sau culori neon, folosind linii subtiri, elegante si delicate.



Aveti grija mereu de aspectul dumneavoastra exterior si nu lasati niciodata la voia intamplarii manichiura sau pedichiura, deoarece si ele sunt un accesoriu important ce determina o parere atunci cand va faceti aparitia intr-un cerc de prieteni.