Sursa zilnica de feminitate

Vacanta de vis in Europa

Atunci cand ne gandim la o vacanta de vis, cu siguranta ne vine in minte un loc pe care l-am vazut de nenumarate ori in filmele preferate sau despre care ne-au povestit cei mai buni prieteni. Pentru noi, o adevarata vacanta de vis este una care sa cuprinda cat mai multe destinatii turistice, asadar astazi vor realiza o lista a celor mai interesante orase, pe care trebuie sa le vezi.

Daca iti doresti o vacanta de vis, trebuie sa vizitezi Roma! Ceea ce o recomanda si o situeaza pe primul loc al clasamentului nostru sunt aromele imbietoare ale mancarurilor italienesti, eleganta, dar mai ales, valoarea istorica a cladirilor care te inconjoara oriunde ai fi. Coloseumul sau biserica Sf. Petru, sunt doar doua dintre atractiile din Roma pe care nu trebuie sa le ratezi. Italia este o tara minunata in care sa petreci vacante de neuitat pentru ca, la fel de ofertante ca si Roma sunt si orase precum Milano, Napoli , Venetia sau Florenta.


Capitala iubirii, Parisul, este vacanta de vis cu numarul doi in clasamentul celor mai frumoase orase din lume, pe care trebuie sa le vizitezi. Paris este un oras plin de muzee, monumente si biserici, dar si de spatii recreative precum cele mai elegante cafenele sau cele mai luxuriante magazine de imbracaminte. 


Muzeul Britanic, spectacolul de musical, turnul Londrei sau localurile cu peste si cipsuri sunt doar cateva dintre atractiile capitalei Regatului Unit. Londra este unul dintre cele mai populare orase din lume, nu doar pentru atractiile culturale sau de divertisment, cat si pentru moda, confectii, dar si dulciuri, decoratiuni si multe altele. De aceea, indiferent de momentul din an in care vei vizita Londa, strada va fi intotdeauna plina de turisti din diverse tari, ceea ce poate fi minunat daca esti o persoana sociabila si iti doresti sa iti faci prieteni noi. 


Florenta este orasul Italiei care concureaza din punctul de vedere al autenticitatii italienesti cu capitala, Roma. Florenta ofera publicului larg un spectacol de arhitectura si o bucatarie cu cele mai delicioase mancaruri. 


Daca iti doresti si tu o vacanta de vis in care sa vizitezi cele mai frumoase orase ale lumii, agentia de turism Q Travel iti pune la dispozitie o gama foarte variata de servicii si pachete de servicii, astfel incat tu sa te bucuri din plin de experienta.

Cele mai frumoase orase din Europa pot fi destinatiile tale pentru o vacanta de vis alaturi de cei dragi!