Sursa zilnica de feminitate

Cum sa fii frumoasa

Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa. E cel mai bun lucru care ti se poate intampla si iti poate da foarte multa incredere. Femeile nu sunt sigure pe ele si de cele mai multe ori cred ca frumusetea altora o anuleaza pe a lor. Lucru complet fals. Un lucru nu trebuie sa il uiti: frumusetea vine din interior. Cea din exterior este trecatoare si nu te defineste ca persoana.

Daca vrei sa fii frumoasa ai grija de tine. Nu trebuie sa arati ca vedetele de la Hollywood pentru a te considera frumoasa sau atragatoare. E de ajuns sa incerci sa fii cea mai buna varianta a ta, fara sa depui prea mult efort. E important sa fii naturala si sa nu incerci sa iesi prea mult in evidenta. Asta va scoate din tine toate frustrarile si le va evidentia. Esti atat de obisnuita cu felul in care arati incat nu ti se mai pare nimic frumos la tine, dar trebuie sa iti amintesti ca oamenii care nu te vad pot ramane de-a dreptul fascinati de trasaturi pe care tu le consideri comune sau banale.


Hraneste-ti sufletul si o sa vezi ca te vei simti mult mai bine cu persoana ta. Evita sa iti petreci timpul citind presa tabloida sau urmarind publicatii ce ridica standardele frumusetii foarte sus. Orice persoana e frumoasa inf elul ei si va fi placuta daca stie cum sa comunice, sa vorbeasca si cum sa se poarte. De aceea e importanta sa ai grija de interiorul tau, sa citesti, sa te cultivi. Frumusetea poate disparea, iar femeile care se folosesc de asta sunt de cele mai multe ori sueprficiale. Cand vor imbatrani vor realiza ca nu au ramas cu nimic, pentru ca frumusetea pe care au avut-o a disparut. 

Inconjoara-te de oameni frumosi si vei fi frumoasa! Cei din jurul tau reflecta personalitatea ta si felul tau de a fi, asa ca nu te plafona si nu te opri langa persoanele care te trag in jos. Fii fericita si o sa fii si frumoasa, cu siguranta.