Sursa zilnica de feminitate

Tratamente de infrumusetare cu miere de Manuka

In general mierea este folosita ca indulcitor natural pentru diverse bauturi si unele deserturi, dar trebuie sa stii ca are si alte intrebuintari. Mierea e un ingredient de baza in industria produselor de infrumusetare datorita proprietatilor ei benefice. Noi stim ca mierea de Manuka este mai speciala decat mierea normala si de aceea suntem de parere ca tratamentele de infrumusetare cu aceasta miere te pot transforma in bine. Iata care sunt tratamentele de infrumusetare pe care ar trebui sa le incerci:

Masca hidratanta

Perfecta pentru tenul uscat mai ales in perioada rece, masca hidratanta cu miere de Manuka nu implica prea mult efort. Trebuie doar sa iti aplici pe fata un strat de miere si sa o lasi sa actioneze timp de 15-20 de minute. Apoi sa clatesti cu apa calduta.
Masca exfolianta

Daca simti ca ai tenul incarcat si ca trebuie sa il reimprospatezi, o masca exfolianta e tot ce iti trebuie. Amesteca trei lingurite de miere de Manuka cu o lingurita de cafea macinata si foloseste aceasta compozitie pe tenul umed. Antioxidantii din cafea iti vor curata pielea, iar mierea o va lasa fina si hidratata. Daca ai tenul gras poti sa folosesti acest tip de masca de trei ori pe saptamana, pentru un ten curat si proaspat.

Tratament pentru acnee

Este foarte cunoscut faptul ca mierea de Manuka are proprietati antiinflamatorii si antibacteriene. De aceea o poti folosi in tratarea acneei daca nu este o forma foarte grava si agresiva. Incearca sa folosesti zilnic o masca cu miere de Manuka pe care sa o aplici pe zonele afectate si sa o lasi sa actioneze intre 15 si 30 de minute. E foarte important sa fii consecventa, deoarece acneea e o afectiune foarte incapatanata si pot dura luni de zile pana vei observa ca se amelioreaza.


Tratament hidratant pentru corp

Vrei sa te simti ca o zeita in timp ce faci baie si sa ai pielea hidratata si catifelata? Inainte sa faci baie pune in cada 3 linguri de miere de Manuka. Vei observa ca pielea ta va arata mult mai bine si se va simti mult mai fina la atingere. Poti sa uiti de spumantul si sarea de baie, deoarece mierea are acelasi efect, doar ca poti sa fii sigura ca folosesti un produs 100% natural.

Masca pentru par

Parul tau este uscat si se rupe repede? Fa-ti o masca acasa din doua ingrediente foarte nutritive si naturale: miere de Manuka si ulei de cocos. Amesteca o lingura de miere si doua de ulei de cocos, aplica masca pe parul umed si las-o sa actioneze. Apoi clateste-ti parul cu apa calduta.


Tu ce tratament de infrumusetare cu miere de Manuka ai folosi?