Sursa zilnica de feminitate

Remedii naturiste pentru unghii

In primul rand incepem prin a mentioa ca, remediile naturiste pe care le puteti aplica pentru infrumusetarea sau intarirea unghiilor, nu exclud niciodata produsele din comert ce au aceeasi menire, ba din contra, combinate, aceste doua feluri de tratamente va pot ajuta sa obtineti rezultatele dorite mult mai repede.


Alaturi de uleiurile pentru cuticule, uleiurile pentru intarirea unghiilor,  substantele antiexfoliantele si cremele din comert pentru maini, va prezentam o scurta lista de remedii naturiste cu ajutorul carora veti putea avea intr-un timp scurt maini frumoase si unghii cu aspect ingrjit.

Uleiul de masline. 

Putin ulei incalzit in care sa va inmuiati unghiile timp de 10 minute va vor intari unghiile si hidrata pielea. Deasemenea puteti amesteca uleiul cu miere si galbenus de ou.

Bicarbonat si apa oxigenata. 

Daca aveti unghiile patate cu alb, acest amestec aplicat timp de cateva minute pe unghie cu o discheta demachianta poate inlatura petele. Dupa ce indepartati amestecul aplicati ulei pentru cuticule pentru ca se poate ca pielea din jurul unghiilor sa fie prea uscata.

Uleiul de germeni de grau. 

Daca aveti unghiile cu striatii, uleiul acesta folosit caldut pentru a va inmuia mainile va scapa de problema.

Apa fiarta, piper rosu si crema de maini.

La 10 linguri de apa fiarta puneti jumatate de lingurtita de piper rosu si una de crema de maini. Dupa racire aplicati solutia obtinuta si lasati sa actioneze 15 minute iar unghiile vor incepe sa creasca mult mai repde.

Lamaia. 

Daca tineti unghiile in zeama de lamaie timp de 10-15 minute, aspectul galbui al acestora va fi inlaturat, si unghiile vor arata impecabil. Dupa acest tratament folositi crema de maini si ulei pentur cuticule pentru a evita uscarea pielii datorita lamaii.

Mierea

Va puteti masa unghiile cu miere in fiecare seara daca aveti unghii casante, iar acestea nu numai ca se vor rupe mai greu dar vor fi si hidratate.



Nu in ultimul rand pentru a avea maini frumoase evitati factorii ce pot dauna pielii si unghiilor precum spalatul vaselor fara manusi, statul un timp prelungit cu manile in apa, udarea repetata a mainilor si contactul acestora cu substantele de curatenie, utilizarea unghiilor drept unelte in locul obiectelor ascutite, pilirea intr-o maniera gresita, etc.