Sursa zilnica de feminitate

Cum sa iti amenajezi un birou care sa arate bine

Daca ai un loc de munca ce necesita lucrul la birou stii cat de important e sa personalizezi cat mai mult spatiul tau pentru a te simti bine. Cum altfel ai putea sa il personalizezi daca nu decorandu-l cu obiecte personale care sa il faca special si sa te faca pe tine sa te simti mai bine la locul de munca?
Pentru ca e un lucru cu care m-am confruntat si eu, m-am gandit sa iti dau cateva sfaturi pe care sa le urmezi pentru a avea un birou care sa arate bine si sa fie organizat in acelasi timp.
Adu ceva personal cu tine
Fie ca e vorba de o fotografie cu tine sau cu copiii tai, un lucru la care tii sau un cadou de la o persoana importanta din viata ta, un obiect personal te va face sa te apropii mai mult de locul unde lucrezi. Alege un obiect ce are insemnatate mare pentru tine, dar care sa nu fie foarte voluminous sau nu atrage foarte mult atentia. Vrei sa transformi biroul intr-un loc care sa arate bine, nu intr-un loc dezorganizat cu obiecte ce te pot incurca.
 
Nu uita ca organizarea e cheia
Cand lucrezi trebuie sa fii organizat, sa nu depasesti termenele limita si sa tii minte orice lucru pe care urmeaza sa il faci in viitor. Pentru a reusi sa fii cu toate la zi si sa nu pierzi foarte mult timp organizandu-te ai nevoie de un calendar de birou in care sa iti notezi datele intalnirilor si termenele limita pentru diverse proiecte. Poti folosi calendarele de birou personalizate pe care le primesti din partea companiei unde lucrezi sau iti poti personaliza chiar tu propriul calendar cu imaginile preferate sau mesaje speciale.
Putina culoare nu strica
Pentru ca biroul tau trebuie sa arate bine ar fi foarte bine sa aduci o floare mica pe care sa o ingrijesti si care sa aduca putina culoare si viata in biroul tau. Nu e nevoie sa transformi locul unde stai intr-o gradina botanica, un ghiveci mic cu o planta mica si rezistenta e suficient.

Desigur ca poti folosi si alte trucuri pentru a-ti transforma biroul intr-un loc care sa arate bine, felul in care il amenajezi depinde numai de creativitatea ta.