Sursa zilnica de feminitate

De ce vine frumusetea din interior?

Cu cat avansam mai mult din punct de vedere tehnologic si nu numai, cu atat punem mai mult pret pe infatisarea celor din jurul nostru si mai putin pe ceea ce se afla in interior. Este adevarat ca nu putem sa spunem ca frumusetea interioara conteaza, iar aspectul fizic nu. Nu suntem atat de intelepti incat sa vedem dincolo de aspectul fizic al unei persoane din prima secunda in care am facut cunostinta cu ea.


In loc sa fim ipocriti si sa spunem ca aspectul fizic nu e foarte important, am putea sa zicem ca frumusetea adevarata chiar vine din interior. Dar asta poti observa doar dupa ce ai petrecut ceva timp cu o persoana si ti-ai dat seama ce personalitate are, cum reactioneaza, la ce empatizeaza, ce lucruri ii plac si ce nu si multe alte lucruri. 

Frumusetea vine din interior pentru ca o persoana rea nu va putea sa fie vreodata frumoasa. O persoana ce nu are idealuri, ce doreste raul celor din jur si nu empatizeaza cu problemele celorlalti nu poate fi altfel decat o persoana urata atat pe interior cat si exterior. Frumusetea vine din interior pentru ca oamenii buni la suflet au un zambet vesnic pe fata si in privirea lor, iar fericirea nu a aratat niciodata rau pe fata cuiva. 


Oamenii fericiti si buni sunt oameni frumosi, indiferent de aspectul lor fizic. Aceste persoane vor fi cunoscute si recunoscute doar de cei ce le dau sansa de a comunica si afla mai multe despre ei. Cei care pun pret doar pe aspectul fizic vor ramane goi pe dinauntru, lipsiti de suflet si empatie.

Frumusetea fizica paleste in fata timpului care trece si lasa urme adanci indiferent de banii pe care ii cheltuiesti pentru produse cosmetice sau tratamente de infrumusetare. In schimb, un suflet bun va trece proba timpului si va rezista indiferent de cat de mult se vor schimba aparentele. Privirea buna va ramane aceeasi, iar oamenii din jurul tau isi vor aminti asta mai mult decat felul in care aratai. 

Despre asta e frumusetea. Despre cat de mult poti sa scoti in exterior calitatile tale interioare pe care le vad doar cei care te cunosc cu adevarat. Inainte de asta, ar trebui sa stii ca nu toti vor pune pret pe frumusetea interioara, asa ca trebuie sa fii atent cui ii vei oferi acest beneficiu de a te cunoaste si dincolo de felul in care arati.