Sursa zilnica de feminitate

Esti frumoasa!

Daca nu ti-a spus nimeni in ultimul timp, trebuie sa ti-o spun eu: Esti frumoasa! Nu conteaza daca azi nu ai avut timp sa te machiezi, te-ai imbracat repede cu ce ai nimerit, ai parul prins intr-o coada sau nu ai avut timp sa iti retusezi manichiura. Oricum ai fi azi, tine minte un singur lucru: Esti frumoasa!


Da, stiu ca toate tanjim dupa frumusetea aceea standard care e mediatizata in revistele glossy, la emisiunile tv cu audiente uriase si chiar in publicitatea stradala. Vrem picioare lungi, un ten curat, un par des si plin de volum, o nuanta placuta a pielii, un zmabet perfect si alb, buze pline, pometi care sa iasa in evidenta, un nas mic si delicat, coapse feminine lipsite de vergeturi sau celulita. Din nefericire trebuie sa iti spun ca aceasta persoana nu exista. In realitate nimeni nu este asa fara sa foloseasca tratamente invazive, chirurgia plastica si evident instrumentele de editare foto si video.

Asa ca, daca nu ti-a spus nimeni azi, iti repet eu: esti frumoasa! Chiar daca ai cearcane, ti-a iesit un cos, nu ai avut timp sa te pensezi sau orice alt lucru, esti frumoasa. Nu te mai compara cu alte persoane si mai ales cu femei celebre. Ele au acces la tratamente de infrumusetare la care noi probabil nu vom avea acces niciodata. Frumusetea lor si perfectiunea vedetelor nu anuleaza frumusetea ta.


Fiecare persoana are farmecul si sarmul ei, asa ca nu trebuie sa iti faci mereu probleme si griji in functie cu felul in care arati. Cei din jurul tau te vor aprecia indiferent de ce crezi despre tine si vor vedea mereu lucrurile frumoase la tine.